snek_01

31. ledna – 4. února 2007

Růžďka (nedaleko Bystřičky mezi Valašským Meziříčím a Vsetínem), penzion Dušná

Trast pro ekonomiku a společnost ve spolupráci se Severomoravským regionálním sdružením ČSOP Valašské Meziříčí pořádají seminář, jehož cílem je vytvořit prostor pro diskusi a vznik  nových nápadů,  projektů a partnerství v oblasti lokálních ekonomik a udržitelného rozvoje.

Seminář je určen pro environmentalisty, ekonomy, aktivisty, podnikatele a další lidi se zájmem o komunitní/místní ekonomiku a obnovu venkova. Účast na semináři přislíbili i tito významní hosté: odstranit čárku Tim Crabtree, Richard Douthwaite, a Benjamin Vail.
Přihláška je ke stažení zde. Na požádání zašleme vytištěný formulář přihlášky. Součástí přihlášky je stručný motivační dopis: odpověď na otázky, čím vás seminář zaujal/co od něho očekáváte a jaké téma/projekt/otázku byste rádi na semináři prezentovali či diskutovali.
Přihlášky přijímáme do 15. prosince 2006. Počet účastníků je omezen na 20. Účastnický poplatek je 800 Kč, včetně ubytování a stravy. Cestovné nehradíme. Tlumočení bude zajištěno. Vybraní účastníci budou požádání o zaplacení zálohy. V odůvodněných případech můžeme poskytnout slevu na účastnickém poplatku, případně proplatit cestovné.

více o penzionu Dušná: http://www.penzion-dusna.cz/

Organizaci semináře garantuje Naďa Johanisová. Více informací o semináři žádejte u Standa Kutáčka, koordinátora Trastu pro ekonomiku a společnost, na e-mailu testrast@gmail.com nebo na telefonu 736643394.

Více informací ….