Trast pro ekonomiku a společnost pořádá již 5. ročník třídenního semináře „Otevřený prostor“, tentokrát na téma „Peníze jinak“. Otevřený prostor proběhne 26.-30.1. 2011.

OTEVŘENÝ PROSTOR: PENÍZE JINAK?

od 26. do 30. ledna 2011

Chaloupky (Kněžice u Třebíče)

Přihláška ke stažení DOC [download id=“436″] | PDF [download id=“438″]

Zveme vás na seminář o současném finančnictví a jeho alternativách: etickém a družstevním bankovnictví, etickém investování a lokálních a komunitních měnách. Všichni účastníci budou zároveň i lektory, cílem je hledání nových finančních přístupů a pohledů na peníze v časech ekologické a hospodářské krize.

Seminář je určen pro praktiky v této oblasti, aktivisty, akademiky, členy státní správy a samospráv, studenty a všechny, kteři se o tuto problematiku zajímají.

V jednání je účast Johna D´Souza z Centre for Education and Documentation, Mumbai (Indie) a Katarziny Holec z Bank Spóldziełczy w Nakło nad Notecią (Polsko)

Na požádání zašleme tištěný formulář přihlášky.  Součástí přihlášky je stručný motivační dopis: odpověď na otázky, co od semináře očekáváte a jaké téma /otázku/byste na semináři prezentovali či diskutovali.

Přihlášky  přijímáme do 10. ledna 2011.

Počet účastníků je omezen na 25. Účastnický poplatek  je 1600 – 2 600 Kč, podle vašich možností, a zahrnuje ubytování a stravu. Cestovné nehradíme. Tlumočení bude zajištěno. Účastníci budou požádáni o zaplacení zálohy. V odůvodněných případech můžeme poskytnout slevu na účastnickém poplatku.

Více o středisku Chaloupky >>>  http://www.chaloupky.cz/cs/4-pracoviste-chaloupky.html

Organizaci semináře garantují Naďa Johanisová a Stanislav Kutáček. Více informací o semináři žádejte u Elišky Balharové (732 440 930), nebo pište na: openspace@thinktank.cz  či na Trast pro ekonomiku a společnost, Dvořákova 13, 602 00 Brno.